Skip to main content

Een verticale plantenwand is erg sfeervol en verbetert de akoestiek. Maak hier kennis met de alles-in-een groene oplossing voor binnen. Met een groene plantenwand tovert u uw kantoor of andere binnenruimte om in een sfeervolle omgeving.

Planten wand voor binnen en buiten

Plantenwanden zorgen voor een mooier en gezonder leefklimaat. Groene wanden zijn eenvoudig en snel gemonteerd en geven direct een groene uitstraling. Jungle Deco heeft voor ieder project een oplossing, voor binnen of buiten.  Of u nu kiest voor een moswand of een wand van kunstplanten, iedere plantenwand is een uniek stuk maatwerk. Bekijk hier de verschillende mogelijkheden. Wij zorgen voor elk project voor een passende oplossing.

Voordelen van groene wanden

  • Groene wand frist de ruimte op

Een groene wand voor binnen of buiten is heel wat mooier dan een kale muur of houten schutting. Een groene muur geeft een natuurlijke uitstraling en zorgt gelijk voor verfrissing een een ruimte.

  • Eenvoudig te onderhouden

Het onderhoud van een groene wand is heel gemakkelijk: bij grote wanden of daar waar je er niet bij kunt krijgen de wanden een vol automatisch watergeefsysteem. Een plantenmuur zonder dit systeem heeft 1x per 4 weken onderhoud nodig. Ook plantenwanden met kunstplanten kunnen we onderhouden. Denk ook aan het vlamvertragend impregneren. Wij leveren dit inclusief rechtsgeldig certificaat. Goed onderhoud, een pre voor iedere plantenwand

  • Meer productiviteit door levende plantenwanden

Een groene wand in een kantoorruimte zorgt voor een betere werkomgeving. Doordat mensen zich plezieriger op hun werkplek voelen zal men minder vaak afwezig zijn door stress klachten of door ziekte. Het gevolg is dat men meer uren aan het werk is en dus productiever.

Plantenwand laten zetten door Jungle Deco

Een groene plantenwand is iedere keer weer een uniek stuk maatwerk. Bij interesse in een groene wand is het van belang dat u een voorkeur uitspreek of deze met kunstplanten of met levende planten wordt geleverd. Een door ons geleverde plantenmuur wordt samen met de klant ontworpen qua lijnenspel en kleuren. Op locatie worden de wanden dan aangebracht. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.