Skip to main content

Diensten

Kwaliteit

Bent u op zoek naar een mooie groene wand met kunstplanten? Dan bent u bij Jungle Deco aan het juiste adres. Wij vinden het belangrijk dat de producten die wij gebruiken van goede kwaliteit zijn. Er zit 8 jaar kleurgarantie door het gepatenteerde Nano-UV-blocker©. Wij leveren aan zowel particulieren als bedrijven door heel Nederland en België.

Installatie

U wilt een jungle groene wand bij u thuis of op kantoor laten plaatsen. Hiervoor heeft u diverse mogelijkheden. Zo kunt u uw groene wand zelf plaatsen, maar ook het werk aan een specialist overlaten. Jungle Deco pakt het project van A tot Z aan. Dit begint bij een afspraak om de mogelijkheden te bespreken, de soorten te bekijken en eindigt met een vakkundige plaatsing van de groene wand.

Service

Wij leveren enkel dé allerbeste materialen voor onze klanten. Verder denken wij gericht met u mee om uw wensen in de uitvoering naar voren te laten komen. Via het offerteformulier kunt u vrijblijvend een aanvraag doen voor het leveren en/of installeren van de jungle wand. Binnen 24 uur ontvangt u een prijsindicatie.

Voor bedrijven

Een groene wand is de trend van nu. Niet alleen voor thuis, maar zeker ook voor bedrijven. Denk hierbij aan kantoren, hotels en restaurants. Steeds meer bedrijven kiezen voor een groen tintje. Kale muren zijn verleden tijd, met een verticale groene wand kunt u uw saaie muur van een groen tintje voorzien. Denk hierbij aan een jungle wand of een mos wand. Wilt u een vrijblijvende afspraak plannen? Laat het ons weten!

Groene wand kantoor | Jungle Deco

Voor particulieren

U wilt natuurlijk een levendig huis. Met een groene wand van Jungle Deco voorziet u het interieur van groen. Prachtige kunstplanten voegen iets toe en zorgen ervoor dat u uw huis aan anderen wilt laten zien. Neem voor het maken van een afspraak gerust contact met ons op.

Project Pinxteren - Groene wand interieur | Jungle Deco