Skip to main content

plantenwand binnen

Plantenwand binnen

Een plantenwand binnen is tegenwoordig zeer populair. Veel huiskamers, kantoren en bedrijfsgebouwen worden voorzien van deze prachtige eye-catchers. Bij Jungle Deco krijgt u plantenwanden met de hoogste kwaliteit kunstplanten. Deze groene wanden zijn een slimme manier voor het toepassen van groen, zonder het onderhoud en het verlies van vloeroppervlakte.

Een plantenwand binnen geeft een prachtige sfeer en werkt stressverlagend. Wij bieden plantenwanden in verschillende stijlen aan. U kunt hier kiezen uit wat rustiger planten of juist een meer uitbundige jungle vegetatie. Natuurlijk kunt u deze ook combineren. Onze plantenwanden zijn niet van echt te onderscheiden!

Voordelen van onze groene wanden

Vergeleken met levende groene wanden hebben onze plantenwanden veel voordelen. Onze kunstplanten zijn levensecht en in iedere ruimte toepasbaar. Naast het grote voordeel van de prachtige uitstraling, zijn onze plantenwanden ook nog eens onderhoudsvrij en veel goedkoper. Groene wanden met echte planten zijn namelijk afhankelijk van het klimaat, hebben licht nodig, maken vaak gebruik van een irrigatiesysteem en hebben last van bladuitval. Een plantenwand voor binnen van Jungle Deco heeft dit allemaal niet nodig en is daarmee een duurzame investering!

Ruime collectie plantenwanden voor binnen

De collectie plantenwanden voor binnen van Jungle Deco is zeer uitgebreid. Wij hebben een ruime keuze aan kunstplanten voor uw wand. Wij kunnen ook de plantenwanden in verschillende kleurstellingen voor u maken. Wij hebben ook diverse soorten insteekbladeren die u kunt combineren met uw kunstplanten. Kortom, bij Jungle Deco bent u verzekerd van een plantenwand voor binnen, die met zorg is samengesteld en waar u oneindig veel plezier van heeft. Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw groene plantenwand voor binnen. Heeft u vragen over onze producten of wilt u graag een offerte van ons ontvangen voor een groene wand? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij helpen u graag verder.

Project Pinxteren - Groene wand interieur | Jungle Deco

 

U kunt natuurlijk extra wensen ten aanzien van uw tuin of interieur hebben. Dit vormt geen enkel probleem voor ons. Jungle Deco is namelijk een initiatief van Tuin en Kunstgras en Kunsthaag.nl. Kortom: voor elk project, zowel binnen als buiten, helpen wij u graag.