Skip to main content

Maar u wilt geen omkijken hebben naar de verzorging hiervan? Dan heeft Jungle Deco een mooie oplossing voor uw tuin. Vaak zijn er plaatsen in uw tuin die weinig licht of regen kunnen opvangen. Echte planten sterven dan af en het geheel ziet treurig uit. Dan kan Jungle Deco uw muur in een dagdeel omtoveren tot een bloeiende planten wand. Door gebruik te maken van kunstplanten ziet uw buiten muur er weer prachtig uit.

Welke planten hebben uw voorkeur voor uw buiten muur?

Wordt het een jungle wand of een mos wand? Jungle Deco heeft voor u een mooie collectie samengesteld en kunt u kiezen uit Jungle kunsthagen of Vegetatie kunsthagen. Er zijn twee maten beschikbaar: 50×50 cm of 100×100 cm. Wilt u graag weten welke kwaliteit onze kunsthagen hebben? Vraag dan ons gratis stalenpakket aan . Wij sturen u dan 4 stalen op van onze best verkochte kunsthagen. Via onze website kunt u een stalenpakket aanvragen. Wanneer u een specifieke soort wilt ontvangen dan vragen wij hiervoor een kleine vergoeding. U kunt ook een kijkje nemen op onze website voor een virtueel aan onze showtuin.

Welke buiten muur wilt u bekleden met een kunsthaag van planten?

Zijn alle muren geschikt voor deze kunsthagen? Jungle Deco kan vooraf de mogelijkheden bespreken. Wij leveren de allerbeste materialen en samen met u voeren wij uw wensen uit. Wij pakken het project op van A tot Z. Via het offerteformulier kunt vrijblijvend een aanvraag plaatsen en ontvangt u binnen 24 uur een prijsindicatie. Natuurlijk kunt u de kunsthagen ook zelf plaatsen. Wij leveren aan bedrijven en particulieren. Neem een kijkje op onze website. In het menu hebben wij onder het kopje portfolio voldoende voorbeelden geplaatst zodat u een beter beeld krijgt van onze kunsthagen. Heeft u vragen? Bel ons, wij helpen u graag! Tot dan.