Skip to main content

U wilt graag een kale muur opleuken met nepplanten? Zag u al een mooi voorbeeld van een muur met nepplanten? De nieuwste trend om een woning, kantoor of restaurant aan te kleden met een groene wand is populair. Jungle Deco realiseert in een dag of dagdeel deze groene wand in uw ruimte. Zoals een wandeling door het bos het stressniveau verlaagt, zorgt een muur met nepplanten voor hetzelfde effect. Verblijven in een ruimte met een groene wand brengt rust en kalmte met zich mee.

Welke muur wilt u gaan bedekken met nepplanten?

Uw ontvangsthal of een wachtruimte voor uw bezoekers? Deze groene wand is voor veel ruimtes geschikt. Veel bedrijven en particulieren hebben al een muur voorzien van deze nepplanten en zijn er heel blij mee. Klanten reageren verrast en geven complimenten over deze groene wand. Het geeft

uw omgeving een unieke look die er indrukwekkend uitziet. U ziet deze mooie wanden al vaak in de horeca of kantoren. De nepplanten worden niet alleen gebruikt voor binnenruimtes maar ook om een muur in de tuin te bedekken. Bij een gebrek aan daglicht of regen kunt u ook uw tuin voorzien van een mooie groene junglewand.

Welke nepplanten kiest u voor uw kale muur?

Kiest u voor een Jungle kunsthaag of voor een Vegetatie kunsthaag? Volop keuzemogelijkheden zodat geen enkele wand er hetzelfde uitziet. U kunt kiezen voor een enkele kleur of voor mooie kleurige bloemen die in de groene vegetatie zijn verwerkt. Soorten blad die worden gebruikt zijn gras of varens. Neem een kijkje op de website om de projecten van Jungle Deco te bekijken in het portfolio. Of wilt u onze showtuin bezichtigen die vrij toegankelijk is voor bezoekers? Heeft u al een keuze gemaakt? Vraag dan via de site een offerte aan. Wilt u graag een afspraak maken of wilt u graag wat meer informatie ontvangen? Bel ons dan, wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze! Tot ziens.