Skip to main content

Wilt u graag een kale wand voorzien van kunstplanten? Heeft u een wachtruimte waarin u rust wilt creeëren voor uw patiënten? De kunstplanten aan een wand zorgen ervoor dat het stressniveau wordt verlaagd en mensen zich prettig voelen in de ruimte. Dit werkt natuurlijk ook voor kantoren, werkruimtes en leefomgevingen. Of heeft u een horecabedrijf waar u een unieke sfeer wilt creëren met een wand van kunstplanten? Dan bent u bij Jungle Deco aan het juiste adres. Jungle Deco realiseert sinds 2020 prachtige groene wanden voor:

  • Horecabedrijven
  • Supermarkten
  • Woningbouwverenigingen
  • Kantoorgebouwen
  • Particulieren

Welke kunstplanten kiest u voor de kale wand?

Wilt u de jungle wand voor binnen of een buitenverblijf? Voor uw terras of voor binnen in uw leefomgeving? Beiden zijn mogelijk en toepasbaar. In het menu vindt u projecten die Jungle Deco heeft gerealiseerd. Kiest u voor een jungle kunsthaag of voor een vegetatie kunsthaag? Zoveel mogelijkheden zodat een wand van kunstplanten altijd een unieke uitstraling heeft. Bent u benieuwd welke kunstplanten passen in uw interieur? Bij Jungle Deco kunt u een gratis stalenpakket aanvragen. U ontvangt dan vier stalen van de best verkochte producten. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een specifieke kunsthaag. Hiervoor vragen wij een kleine vergoeding. Wilt u met eigen ogen de jungle en vegetatiematten bekijken? Kom dan voor een bezichtiging naar onze showtuin. Neem een kijkje op de website voor de openingstijden. In de avonduren is een bezichtiging op afspraak ook mogelijk!

Heeft u al een keuze gemaakt voor de kunstplanten voor de kale wand?

Vraag dan op de website een offerte aan. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze diensten? Bel ons dan of stuur ons een email. Wij helpen u graag! Jungle Deco staat voor:

  • Uitgebreide service
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Milieuvriendelijk

Wij verzorgen het gehele project voor zowel binnen als buiten. Wilt u vrijblijvend een afspraak plannen? Laat het ons weten, wij gaan u helpen! Tot dan.