Skip to main content

Het bekleden van een kale muur met kunstplanten of kunsthagen is de nieuwste trend in het creeëren van een unieke sfeer voor binnen-en buitenverblijven. Door gebruik te maken van kunstplanten kunt u in een dag of dagdeel uw omgeving omtoveren in een oase van rust en sereniteit. Of het nu gaat om een muur of een heel flatgebouw; Jungle Deco realiseert dit voor u.

Welke muur of gebouw wilt u graag bekleden met kunstplanten?

Om een goed beeld te vormen kunt u in het menu ons portfolio bekijken. Wij realiseren voor elke opdrachtgever een unieke look. De groene wanden zijn een lust voor het oog en maken veel indruk. Ze zijn bijna niet van echte planten te onderscheiden! Welke bedrijven maken gebruik van deze Jungle Deco groene wanden:

  • Horecabedrijven
  • Supermarkten
  • Woningbouwverenigingen
  • Kantoorgebouwen
  • Particulieren

Kiest u voor Jungle of Vegetatie kunstplanten voor de muur?

Veel kantoren hebben gekozen voor het bekleden van een muur met kunstplanten. Het geeft niet alleen een prachtige ruimtelijke sfeer maar ook zorgen de groene wanden voor een stress verlagend effect. Alsof je een wandeling door het bos maakt en tot rust komt. Niet alleen kantoren maar ook huisartsen maken gebruik van een groene wand. Patiënten zijn altijd al een beetje gespannen. Het verlaagt het stressniveau en patiënten lopen wat rustiger de spreekkamer binnen.

Wilt u graag een offerte ontvangen voor deze unieke kunstplanten voor de muur?

Vul dan het formulier in op de website. Ook kunt u bij Jungle Deco een gratis stalenpakket aanvragen. U ontvangt dan vier stalen van de best verkochte producten. Al snel zult u ondervinden wat een stukje groen voor effect heeft op uw geestelijke gesteldheid. Ook is het mogelijk om onze showtuin te bezoeken voor een bezichtiging. Bel ons dan voor het maken van een afspraak of stuur ons een email. Wij helpen u graag! Tot dan.