Skip to main content

Een groen wand met kunstplanten wordt steeds populairder voor zowel zakelijk als privé. Ieder kantoor of woonruimte is makkelijk te voorzien van een groene kunstplant wand. Met een groene wand krijg je direct een andere ruimte. Een groene omgeving geeft een relax gevoel en zorgt voor een fijnere leefomgeving. Een groene wand voor buiten is ook een optie, want de kunstplanten zijn UV en weerbestendig.

Kunstplant wand voor binnen en buiten

Groen aan de muur maakt iedere ruimte sfeervol en levendig. Want met een kunstplant wand heeft u geen onderhoud of een dure installatie nodig. Door de verbeterde materialen en ontwikkelingen is de kwaliteit enorm verbeterd. De real-feel-en-touch kunstplanten zijn bijna niet van echt te onderscheiden.

Groene wand buiten

Voor buiten is het heel belangrijk dat de materialen vocht en UV bestendig zijn. Niet iedere kunstplant heeft deze eigenschappen. De  groene muur ook wel groenwand genoemd moet jaren in top conditie blijven en niet verweren. De juiste buiten bestendige materialen zorgen daarvoor.

Groene wand binnen

Hoe u een kunstgroen wand wilt hebben kunt u zelf bepalen. Door een basis kleur te kiezen. Dat kan een licht groene of een donker groene basis kleur zijn. Daarna kunt u de groene plantenwand extra voorzien van bloemen en bladeren. U kunt kiezen om meer kleur aan te brengen of juist meer structuur. Grote bladeren maken de wanddecoratie groen extra Jungle-achtig. Ook bij IKEA worden dergelijke plantenwanden aangeboden zonder UV bescherming. Deze zijn daarnaast erg brandbaar en van laagwaardige materialen gemaakt.

Kunstplant wand laten zetten door Jungle Deco

Een groene kunstplanten wand is iedere keer weer een uniek stuk maatwerk. Bij interesse in een groene wand is het van belang dat u een voorkeur uitspreek of deze met kunstplanten of met levende planten wordt geleverd. Een door ons geleverde plantenmuur wordt samen met de klant ontworpen qua lijnenspel en kleuren. Op locatie worden de wanden dan aangebracht. Voor vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.