Skip to main content

Kan dat? Jazeker kan dan! Met de kunsthagen van Jungle Deco creëert u binnen een dagdeel een prachtige wand met de mooiste klimop. Haal buiten naar binnen met een wand of plafond voor uw mooie kantoorruimte of uw wachtkamer. Deze nieuwe trend van decoreren geeft uw ruimte een rustgevende uitstraling en kan op vele manieren toegepast worden. Denk bijvoorbeeld ook aan groot distributiecentrum of een magazijn waar veel mensen werkzaam zijn. De uitstraling laat vaak te wensen over en voor de mensen die daar werkzaam zijn worden vaak omgeven door geluid en stress. Door een tuinwand van klimop te plaatsen creëert de werkgever een prettige omgeving voor haar medewerkers.

Hoe gaat u uw tuinwand van klimop toepassen?

Voor binnen of buiten? Naast deze manier om binnen voor een bijzondere sfeer te kiezen kunt u deze tuinwand met klimop ook voor uw buitenverblijven gebruiken. Voor uw terras? Voor uw tuin? Ook voor een toepassing in de tuin zijn deze Jungle kunsthagen van Jungle Deco populair. Snel een onderhoudsvrije, dichte haag zonder inkijk creëren is voor velen een prettige manier om de tuin snel privé te maken.

Twijfelt u nog over het plaatsen van een klimop of een andere wand voor binnen?

Neem dan een kijkje op onze website onder het kopje portfolio. Hierin hebben wij voor u een mooie selectie gemaakt om onze klanten een beeld te geven van onze diensten en de uitstraling die een binnenwand met bijvoorbeeld klimop geeft aan uw ruimte. Laat uzelf inspireren door de keuzes van onze klanten. Wij leveren klimop wanden voor binnen en buiten. Voor opdrachtgevers zoals woningbouwverenigingen tot supermarkten; elke ruimte krijgt een extra dimensie met onze kunsthagen.

Wat zijn de kosten van een klimop wand voor binnen?

Vraag via onze site een offerte aan zodat u een beeld krijgt van de kosten. Deze unieke manier om van uw interieur een oase te maken tezamen met een kleurgarantie van acht jaar door de gepatenteerde Nano-UV-blocker is zijn investering meer dan waard. Bij Jungle Deco kunt u ook een stalenpakket aanvragen waardoor u een nog beter beeld krijgt van onze kunsthagen. Wilt u ons spreken voor meer informatie kunt u ons altijd bellen. Ook kunt u via onze website een afspraak maken als dit uw voorkeur heeft. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Tot dan!