Skip to main content

Wilt u graag het buitenleven binnen halen? Uw woon of werk omgeving een unieke groene uitstraling geven? Deze nieuwe trend wordt omarmd door veel bedrijven en particulieren. Binnen een dagdeel verandert uw kantoor of instelling in een oase van rust. Natuurlijk gebruiken wij geen echte planten maar oogt deze Hedera voor binnen alsof u verblijft in een prachtige oase. Bij Jungle Deco kunt u terecht voor deze gehele dienstverlening. Van de mooiste kunstplanten tot installatie leveren wij onze diensten voor bedrijven in Nederland en België. Vanwege onze gepatenteerde Nano-UV-Blocker geven wij u een kleurgarantie van 8 jaar.

Wat zijn de voordelen van een wand vol Hedera voor binnen?

  • U geeft uw omgeving een unieke look
  • Creëert een rustgevende sfeer
  • Maakt veel indruk op uw bezoekers en gasten

Deze kunstplanten hebben een brandklasse C. Bij brand wordt dient deze geblust te worden met een poederblusser. Door zijn mix van bladeren met een combinatie van licht- en donkergroen wordt er voldoende diepte gecreëerd waardoor uw Hedera aan uw binnen wand een heel natuurlijke uitstraling krijgt. Neem een kijkje in onze portfolio om een indruk te krijgen van de mogelijkheden en toepassingen. Of het een wand is of het plafond, uw interieur veranderd in een oogwenk.

Waar kan ik een wand voor binnen met Hedera toepassen?

  • In uw dienstverlenende praktijk
  • Winkel
  • Woning
  • Hotel
  • Restaurant

Veel bedrijven kiezen voor deze nieuwe manier van decoratie voor binnen. Van Jungle kunsthagen, kunstplanten en insteek kunstplanten. Natuurlijk kunt u ook voor een andere plant kiezen voor binnen dan Hedera. Keuze uit ruim 23 kunsthagen heeft Jungle Deco voor u geselecteerd.

Heeft u al een keuze gemaakt voor uw wand voor binnen?

Wordt het Hedera of kiest u voor Leliegras? Zoveel mogelijkheden om uw woning of kantoor een rustgevende uitstraling te geven. Neem een kijkje op onze website voor alle informatie en inspiratie. Heeft u vragen? Of wilt u een indicatie van de kosten? Vraag dan een offerte aan. U kunt ook een stalenpakket aanvragen via onze website. Neem gerust contact op met ons voor informatie. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze. Tot ziens.