Skip to main content

Groene wand

Bent u uw saaie, kale muur zat? Koop dan een groene wand bij Jungle Deco! Onze groene wanden gemaakt van kunstplanten creëren een unieke sfeer in uw huis of kantoor. U kunt zelf de groene wand bestellen en installeren, maar wij bieden ook de mogelijkheid om u hierin volledig te ontzorgen. Zo ontwerpen we de perfecte muur voor uw huis, bedrijf of kantoor en plaatsen we die voor u. Wij werken alleen met de hoogste kwaliteit kunstplanten en onze specialisten plaatsen de groene wanden met vakmanschap en aandacht voor detail. Wij realiseren groene wanden voor zowel particulieren als bedrijven.

Kunstplanten wand

Wist u dat onze kunstplantenwanden een stressverlagend effect hebben? Net zoals een wandeling in het bos wonderen doet, doen onze groene wanden dat ook. Daarnaast is een groene wand erg uniek en zijn complimenten van bezoekers gegarandeerd. Bij ons heeft u keuze uit verschillende soorten groene wanden. Zo kunt u kiezen voor een groene wand bestaande uit één soort plant, maar u kunt ook voor de Jungle vegetatie kiezen die uit 5 soorten bladeren bestaat. We helpen u graag met het kiezen van de juiste vegetatie voor uw wand. U kunt altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Hoge kwaliteit plantenwand

Wij zijn dé specialist in groene wanden. Onze kunstplanten zijn van de allerhoogste kwaliteit. Bij Jungle Deco is een prachtige groene plantenwand gegarandeerd, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de installatie.Heeft u interesse in een groene wand en wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met ons op.

U kunt natuurlijk extra wensen ten aanzien van uw tuin of interieur hebben. Dit vormt geen enkel probleem voor ons. Jungle Deco is namelijk een initiatief van Tuin en Kunstgras en Kunsthaag.nl. Kortom: voor elk project, zowel binnen als buiten, helpen wij u graag.

Producten

Bekijk hieronder onze producten