Skip to main content

Project van Pinxteren - Groene wand | Jungle Deco

Groene wand kunstplanten

Wilt u graag een unieke muur die uw woonkamer laat stralen? Koop dan een groene wand van kunstplanten bij Jungle Deco! Onze kunstplanten zijn mooi, milieuvriendelijk en onderhoudsvrij. Wij hebben een breed aanbod aan vegetatie en bieden ook de mogelijkheid om plantensoorten te combineren.

Plantenwand van kunstplanten

Waarom zou u niet kiezen voor een groene wand van kunstplanten? Onze groene wanden hebben verlagen uw stressniveau, net zoals een wandeling door het bos. Daarnaast hebben onze kunstplanten een indrukwekkende uitstraling en krijgt u een beetje natuur in uw woonkamer of kantoor. Ook bieden we de mogelijkheid om buiten groene wanden te installeren. Als u uw groene wand bij Jungle Deco bestelt, bieden wij de mogelijkheid om de bezorging en installatie te verzorgen. Onze producten zijn natuurlijk ook los te bestellen voor wanneer u zelf een groene wand wilt installeren. Voor meer informatie, het bespreken van de mogelijkheden of om een groene wand te bestellen kunt u contact met ons opnemen.

Hoge kwaliteit plantenwanden

Jungle Deco is dé specialist in groene wanden. We gebruiken alleen de hoogste kwaliteit kunstplanten voor onze groene wanden en onze specialisten installeren iedere groene wand met veel zorg en aandacht. Bij portfolio vindt u een overzicht van eerder geplaatste groene wanden. Zoals u ziet bieden we veel verschillende manieren waarop de kunstplanten geplaatst kunnen worden. U kunt bij Jungle Deco kiezen uit een groot assortiment bladeren en u kunt ze ook combineren. We bezorgen en installeren onze groene wanden in heel Nederland en België. Mocht u interesse hebben in onze plantenwand of meer informatie willen, dan kunt u contact met ons opnemen.

U kunt natuurlijk extra wensen ten aanzien van uw tuin of interieur hebben. Dit vormt geen enkel probleem voor ons. Jungle Deco is namelijk een initiatief van Tuin en Kunstgras en Kunsthaag.nl. Kortom: voor elk project, zowel binnen als buiten, helpen wij u graag.