Skip to main content

Project Groene wand kantoor | Jungle Deco

Groene wand kantoor

Kan uw kantoor wel wat kleur gebruiken? Kies dan voor een unieke groene wand! Met een groene wand van kunstplanten maakt uw kantoor een goede indruk en zijn complimenten van klanten gegarandeerd. Daarnaast helpen onze groene wanden met het verlagen van stress, wat fijn is voor uw werknemers en klanten. We hebben al meerdere groene wanden op kantoren mogen realiseren. Bij portfolio vindt u hiervan een kleine impressie.

Plantenwand op kantoor geeft sfeer

Een kantoor kan al heel snel als saai ervaren worden. Met een wand van kunstplanten geeft u een prachtige sfeer aan uw kantoor. Bij Jungle Deco leveren we alleen de hoogste kwaliteit kunstplanten die ook milieuvriendelijk zijn. We begrijpen dat de meeste bedrijven geen tijd of kennis hebben om een groene wand te installeren en daarom helpen wij hier graag mee. Wij zorgen ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de installatie van uw plantenwand. Het enige wat u hoeft te doen is de vegetatie uitkiezen, en ook daar helpen onze specialisten u graag mee. We zijn gevestigd in Oss, maar we installeren groene wanden in heel Nederland en België. Mocht u toevallig in de buurt zijn, dan kunt bij onze showtuin langskomen om zelf onze groene wanden te ervaren. Bij interesse in onze diensten kunt u contact met ons opnemen.

Groene wand voor bedrijven

Ook als u geen kantoor heeft kunnen we voor uw bedrijf een plantenwand installeren. Zo hebben we al eerder wanden in restaurants en supermarkten geïnstalleerd. Bij portfolio ziet u hoe onze wanden een extra dimensie toe kunnen voegen aan het interieur van uw zaak. Onze plantenwanden zijn ook geschikt om buiten geplaatst te worden, dus de mogelijkheden zijn bij Jungle Deco eindeloos. U kunt contact met ons opnemen om een afspraak te maken of u kunt meteen een offerte aanvragen.