Skip to main content

Groene wand binnen

Heeft u buiten al een prachtige tuin met fraaie heggen staan, maar is het interieur niet groen genoeg voor u? Neem dan een groene plantenwand van Jungle Deco! Onze kunstplanten zijn van uitzonderlijk hoge kwaliteit en ook nog milieuvriendelijk. Ze zijn gemaakt met Nano-UV-blocker, waardoor de kleur van de kunstplanten 8 jaar gegarandeerd behouden blijft. Wanneer u een groene wand besteld kunt u die zelf installeren, maar we helpen u daar graag mee. Dan helpen we u ook gelijk met het kiezen van de perfecte planten en samenstelling voor uw woonkamer. Wilt u liever onze groene wanden met eigen ogen zien? Dat kan in onze showtuin, gelegen in Oss. Maak hiervoor een afspraak door contact met ons op te nemen. We zien u graag langskomen!

Plantenwand binnen

Bij Jungle Deco heeft u een ruime keuze aan vegetaties voor uw groene plantenwand, zoals:

Sommige vegetaties bestaan uit een soort plant, andere zijn een combinatie van soorten. Ook kunt u voor onze Jungle vegetatie kiezen; deze bestaat uit een variatie van bladsoorten en kleuren. Wilt u liever een andere samenstelling? Geen probleem, de mogelijkheden bij Jungle Deco zijn eindeloos. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Heeft u al een goed beeld van wat u wilt? U kunt dan een offerte aanvragen. We zullen u dan binnen 24 uur een prijsindicatie toesturen.

Brabantse kunstplanten plantenwand

Jungle Deco is in Oss, Noord-Brabant, gevestigd. Met onze jarenlange ervaring hebben we al meerder klanten zoals de Jumbo aan een prachtige groene wand geholpen. We zijn weliswaar in Oss gevestigd, maar we bezorgen én installeren onze plantenwanden in heel Nederland en België. U kunt dus gerust uw groene wand laten bezorgen, maar u bent altijd welkom in onze prachtige showtuin!