Skip to main content

Bent u op zoek naar een mooie groene sfeer op kantoor voor uw medewerkers? Ook nog onderhoudsvriendelijk? Dan heeft Jungle Deco voor u een mooie oplossing voor uw ruimtes. Groen geeft rust en wordt vaak geassocieerd met nieuw leven. De kleur van energie en de natuur. Maar ook balans, harmonie, evenwicht en veiligheid. Jungle Deco kan uw kantoor in een dag omtoveren tot een oase van rust. Dit is mogelijk door te werken met kunstplanten. Groen op kantoor vermindert de stress en geeft ook een unieke look.

Welke soorten wanden zijn er voor meer groen op kantoor?

  • Jungle geel met witte bloem
  • Jungle purple forrest
  • Leliegras met witte bloem
  • Vegetatie Anthurium
  • Vegetatie fijn blad

Zomaar een greep uit ons ruime assortiment. Vaste maten zijn 50×50 cm of 100×100 cm. De keuze is aan u. Via onze website kunt u onze projecten bekijken zodat u zich een nog beter beeld kunt vormen van deze mooie decoraties. Voor kantoor maar ook voor restaurants en winkels. Het bekleden van een wand met kunstplanten geeft uw kantoor of bedrijf een rustgevende uitstraling. Daarnaast geeft het een kalmerende uitstraling waar veel medewerkers en bezoekers behoefte aan hebben.

Welke wand in uw kantoor wilt u een groen tintje geven?

Heeft u al een wand in gedachte? Wilt u graag de ontvangstruimte bekleden? Of wilt u de ruimte van de medewerkers voorzien van een mooie groene wand? Het is natuurlijk ook mogelijk om uw plafond te bekleden. Wilt u graag wat meer informatie of wilt u vrijblijvend een afspraak maken, dat kan. Laat het ons weten, wij helpen u graag! Wij bespreken graag de mogelijkheden met u. Via onze website kunt u een offerte aanvragen. Binnen 24 uur ontvangt u van ons een prijsindicatie. Voor bedrijven en particulieren. Onze keywords zijn: kwaliteit, installatie en service! Tot ziens.