Skip to main content

Wilt u graag een verticale tuin aanleggen en gebruik maken van kunstplanten? Heeft u een muur die niet voldoende zonlicht krijgt om planten goed te laten groeien? Of een muur die niet voldoende regenwater kan opvangen? Dan heeft Jungle Deco een mooi alternatief voor het bedekken van een kale muur. Het verticaal tuinieren is een mooie oplossing voor gebouwen en of muren. Een gebouw bedekken met kunstplanten is de nieuwste trend en wordt veelvuldig gebruikt door bedrijven en woningbouwverenigingen. Saaie flatgebouwen of kantoorpanden veranderen in een paar dagen in een prachtige oase van rust met weelderige vegetatie.

Verticale tuin met kunstplanten is de nieuwste trend. Welke kunstplanten kiest u?

Sinds 2020 wordt er niet alleen door bedrijven maar ook door particulieren gebruik gemaakt van verticaal tuinieren. Horecabedrijven zoals hotels en restaurant hebben graag een verticale tuin bedekt met kunstplanten in hun gebouw, om zodoende een mooi ruimtelijke effect te creeëren. Daarnaast zorgt een (verticale) tuin of wand met kunstplanten voor een rustgevende werking. Zoals een wandeling door het bos een kalmerend effect heeft, is dit ook zo met het bekleden van een kale muur of wand.

Is een verticale tuin met kunstplanten iets voor u?

Neem een kijkje op de website bij ons portfolio. Hier krijgt u een impressie welke projecten Jungle Deco heeft gerealiseerd. Natuurlijk is de verticale tuin met kunstplanten onderhoudsvrij. De kunstplanten zijn gemaakt van kunstgroen en zijn van hoge kwaliteit. Wilt u graag een gratis stalenpakket ontvangen? Vul dan ons formulier in op de website. U ontvangt dan vier stalen van de best verkochte producten. Wilt u een offerte ontvangen? Vul dan uw gegevens in op de website en u ontvangt binnen 24 uur van ons een antwoord. Heeft u vragen? Bel ons dan, wij helpen u graag. Tot dan.