Skip to main content

U wilt graag rust creëren in uw woonkamer? Lijdt u een stressvol leven en wilt u graag uw stressniveau verlagen? Dan is het plaatsen van een groene wand ofwel kunsthaag een zinvolle oplossing. Daarmee geeft u ook uw woonkamer een unieke uitstraling. Het plaatsen van een planten muur in uw woonkamer zal niet alleen uzelf maar ook uw gasten verstelt doen staan van deze unieke look.

Welke planten kiest u voor uw woonkamer?

Kiest u voor de Jungle kunsthaag of voor de Vegetatie kunsthaag? Wilt u zich een beeld vormen van de mogelijkheden? Bekijk dan ons portfolio. Wij bieden onze diensten aan voor bedrijven en particulieren. Er zijn veel mogelijkheden. Bij Jungle Deco kunt u een stalenpakket aanvragen. Wij sturen u onze vier best verkochte producten toe. De maten van deze stalen zijn 50×50 cm en u krijgt een goede indruk van de kunsthagen. Een van de voordelen van een planten muur is dat het onderhoudsvriendelijk is. U hoeft er niet naar om te kijken. Met het plaatsen van de kunsthaag in uw woonkamer haalt u een stukje natuur binnen. Het heeft een rustgevend en kalmerend effect zodat u de alledaagse stress van u af kunt gooien.

Zijn er voorwaarden voor het plaatsen van een plantenmuur in uw woonkamer?

Neen, die zijn er niet. Jungle Deco heeft voor elke woonkamer een oplossing. Onze medewerkers nemen u het gehele proces uit handen. Naast het bieden van de hoogste kwaliteit nemen wij ook de installatie voor onze rekening. Onze service beperkt zich niet alleen tot het leveren van deze kunsthagen. Wij pakken het project aan van A tot Z. Wilt u graag een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee zodat uw groene planten muur het best tot zijn recht komt. Via onze website kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen via ons offerteformulier. U ontvangt dan binnen 24 uur een prijsindicatie van ons. Heeft u vragen? Bel ons dan. Wij leveren in Nederland en België.